The new way of Human Resources Management
Werving & Selectie • Inhouse Recruitment • HR-advies & HR-mobiliteit • Coaching & Assessments
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Vacatures
Er zijn momenteel geen vacatures aanwezig
Alle vacatures

Detachering

Wij weten door onze jarenlange ervaring dat arbeidsbemiddeling mensenwerk is. Zoveel mensen, zoveel wensen.
Iedereen heeft zijn unieke inbreng en capaciteiten en elk bedrijf haar eigen behoeftes aan de juiste mensen. Mobility Force is in staat om beide kanten van het speelveld bijeen te brengen in een positieve match. Zo hebben wij persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan, omdat kennis van de kandidaat en de klant essentieel is voor een geslaagde match. Mobility Force onderhoudt stelselmatig aan beide zijden contact en weet wat er in de markt speelt. Waar behoefte is en waar de kandidaten te vinden zijn. Daarmee verwezenlijken wij de wensen van alle partijen. Kandidaten die zich in het netwerk van Mobility Force bevinden, maar uiteraard heeft zij mogelijkheden om nieuwe kandidaten te vinden.

Via Mobility Force kunt u kandidaten op zowel tijdelijke- als vaste basis aannemen.
In beide gevallen is detachering een uitgelezen mogelijkheid.
Heeft u tijdelijke ondersteuning nodig dan bieden wij de medewerker een contract aan voor de duur van de overeenkomst, u loopt geen risico, blijft flexibel en bent verzekerd van goed gekwalificeerd personeel.
Ook bij het aannemen van personeel kan detacheren een zinvolle optie zijn, na een vooraf afgesproken periode kunt u de medewerker een contract aanbieden.
In de tussentijd nemen wij u al de administratieve taken uit handen en bij het moment van aanname heeft u een duidelijke kijk op het functioneren van de kandidaat.

Het spreekt voor zich dat wij graag met u bespreken hoe Mobility Force voor u de perfecte partner in personeelsbemiddeling kan zijn.